Tarvitseko toimintavarmuutta vai tuliko jo kiire? Hoidamme vikakorjaukset nopeasti ja otamme vastuullemme säännölliset taloteknisten järjestelmien ennakkohuollot.

Saat meistä ketterän kumppanin, jonka kanssa on helppo toimia. Löydämme ratkaisut eri tarpeisiin, reagoimme nopeasti työnaikaisiin muutoksiin ja pysymme luvatuissa vasteajoissa. Johdamme niin sähkö- kuin LVIA-tekniset huolto- ja muutostyöt suunnittelusta loppuraportointiin. Palveluillamme optimoit kiinteistön elinkaarikustannukset sekä turvaat arvon säilymisen ja toiminnan jatkuvuuden. Kanssamme hoidat pois päiväjärjestyksestä pienetkin työt ja yhtäkkiset yllätykset.

 

Talotekniset LVIS-ylläpitotyöt kokonaisvaltaisesti asennustöistä asiantuntijapalveluihin

Kiinteistöt ja niiden käyttäjät tarvitsevat ammattitaitoisia luottokumppaneita. Meiltä saat monipuoliset talotekniikkaan ja talotekniikkahuoltoon liittyvät palvelut saman katon alta – nopeasti ja heti kun tarve sitä vaatii. Suunnittelusta toteutukseen.

Meidän kanssamme pääset hyötymään ja nauttimaan varsinkin toimintatavan helppoudesta. Tehokas työnohjaus mahdollistaa nopean reagoimisen töiden aikana tuleviin muutoksiin –  pysymme luvatuissa vasteajoissa ja johdamme talotekniset huolto- ja korjaustyöt työn suunnittelusta loppuraportointiin.

Säännölliset LVIS-ylläpitotyöt pidentävät kiinteistön käyttöikää. Huolto- ja ylläpitopalvelumme kattavat kiinteistöjen koko talotekniikan. Ammattitaitoinen henkilöstömme huolehtii kiinteistösi arvosta koko sen elinkaaren.

Kehitämme jatkuvasti työmme laatua ja palveluamme. Tiedostamme, että talotekniikan lisäksi myös palvelun pitää toimia: hoidamme kiinteistöjä ammattimaisesti – talotekniikka on meillä hallussa. Nykyaikainen talotekniikka tuo paitsi merkittäviä kustannussäästöjä luo se myös viihtyisät ja terveelliset sisäilmaolosuhteet. Talotekniset palvelumme kattavat monipuolisesti hyvin erilaisten rakennusten LVIS-huolto-, ylläpito- ja muutostyöt.

Taloteknisen toimintamme tehokkuus ja laatu ovat keränneet kiitosta. Talotekniikkahuoltomme 90 koulutettua asentajaa tekevät vuosittain yli 20 000 toimeksiantoa. Tilaamisen helppous, tehokas prosessi sekä edelläkävijyytemme sähköisessä työnohjauksessa takaavat asiakkaillemme lyhyet vasteajat.

Raportoimme työstämme avoimesti joka vaiheessa, eli saat asiakkaanamme selkeän tiedon työn aloittamisesta, etenemisestä ja valmistumisesta. Tarvittaessa olemme apuna myös projektin suunnittelussa sekä johtamisessa. Laaja ja koulutettu henkilökuntamme on käytössäsi aina kun tarvitset taloteknisiä huolto-, ylläpito- tai muutostöitä Helsingin, Oulun tai Tampereen seudulla.

Sopimusasiakkaillemme tarjoamme päivystyspalvelua kellon ympäri.