varauksetonta huomiota

Meille yksikään LVI-urakointi ei ole liian iso tai liian pieni – kaikki LVI-työt ansaitsevat varauksettoman huomiomme. Vain näin syntyy paras lopputulos.

Laatu ei synny sattumalta. Eikä luottamus. Meillä on lukuisten erilaisten kohteiden LVI-urakoinnista saatu tietotaito. Kokenut ja ammattitaitoinen joukkomme löytää ratkaisun tarpeisiisi kaikissa LVI-töissä ja taloteknisissä hankkeissa. LVI-urakoinnin laadustamme on syntynyt käsite, josta emme ole koskaan tinkineet – emmekä tingi.

Toteutamme kaikki LVIA-tekniset järjestelmät ja automaatioasennukset uudisrakennuksiin ja peruskorjausten yhteydessä toivomassasi urakkamuodossa. LVI-työt vaativat monipuolista osaamista ja työtä. Kun tilaat urakoinnin meiltä, saat kaikki työvaiheet ammattitaitoisesti hoidettuina. Lisäksi toimitamme asennusten yhteydessä kaikki tarvittavat LVI-alan tarvikkeet.

Meille ovat tuttuja yhtä lailla liike-, toimisto-, sairaala-, logistiikka- ja hotellikiinteistöt, sekä julkiset tilat ja asuintalot.

Lähelläsi koko prosessin ajan

Toteutusosaamisemme ja järjestelmätuntemuksemme ovat käytössäsi tarvittaessa jo suunnitteluvaiheessa, varmistamassa parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun syntymisen.

Toteutuksen aikana pidämme sinut ajan tasalla hankkeen etenemisestä niin taloudellisesti kuin ajallisestikin. Olemme tehneet LVI-töitä usealle asiakkaallemme jo useita vuosia – tämä on merkki molemminpuolisesta luottamuksesta, joka on tärkeää LVI-urakoinnissa. Vain näin toimimalla saavutamme onnistuneen ja kaikkia miellyttävän lopputuloksen.

Toteutamme LVI-työt pääosin oman henkilöstömme sekä pitkäaikaisten ja kokeneiden yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Toteutamme LVI-urakointia Helsingin, Tampereen ja Oulun talousalueilla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lähetä yhteydenottopyyntö