Aro Systems juhlistaa tänä vuonna 70 vuotista taivaltaan

Jo perustaja Pentti Aron tavoitteena oli tehdä laadullisesti niin hyvää työtä, että se toisi työtä tulevaisuudessakin. Laadusta syntyi vuosikymmenien aikana perinne, josta ei tingitä. Aron arvot kirjattiin ylös 90-luvulla ja ne kuvastavat meille tärkeitä asioita, joiden varaan rakennamme suunnitelmiamme tulevaisuudesta.

Vuosikymmenten varrella Aro Systems on laajentanut toimintaansa, kehittynyt, pysynyt ajan hermolla teknologian kehityksessä ja investoinut voimakkaasti kehitykseen tarjotakseen asiakkailleen parhaita mahdollisia ratkaisuja. Vahva tekninen osaaminen ja kyky reagoida nopeasti muuttuviin markkinoihin ovat luoneet perustan pitkäaikaiselle menestyksellemme.

CapMan Special Situationin mukaantulo vuoden 2023 alussa tukemaan yhtiömme kannattavaa kasvua ja kehitystä on ollut erittäin hyvä asia asiakkaidemme, arolaisten ja yhtiön kannalta. Yhdessä olemme edelleen myös jatkaneet asiakaslähtöisyyden, palvelun laadun ja yrittäjähenkisyyden edistämistä, jotka ovat ohjanneet yhtiön toimintaa jo 70 vuoden ajan.

Juhlavuosi on merkittävä virstanpylväs Aro Systemsille, ja haluamme kiittää lämpimästi kaikkia asiakkaitamme, arolaisia ja yhteistyökumppaneitamme, jotka ovat olleet osa tätä matkaa. Katse on vahvasti suunnattu kohti tulevaisuutta ja Aro Systems on valmis jatkamaan menestystarinaansa seuraavat 70 vuotta.