Iloisia uutisia talotekniikkapalveluista

Talotekniikkapalveluiden uutena yksikönpäällikkönä pk-seudulla aloittaa Juho Kärkkäinen 15.4.2024. Juho on sähköpuolen insinööri, jolla on laajasti kokemusta huoltopalveluista aina asentajan töistä työnjohtajan hommiin ja yksikön vetämiseen asti. Juho on paluumuuttaja Aro Systemsille, joten hänelle järjestelmämme ja prosessimme ovat jo menneiltä vuosilta tuttuja, ja hän pääsee näin nopeasti hommiin kiinni.

Juho on tulosvastuullinen pk-seudun talotekniikkapalveluiden vetäjä ja tulee vahvistamaan tulevaisuuden kasvustrategiamme toteuttamista myös energiatehokkuushankkeiden osaajana. Juhosta tulee myös talotekniikkapalveluiden johtotiimin jäsen.

Toivotamme Juhon lämpimästi tervetulleeksi Aro Systemsille.

Juho Kärkkäinen

 

Lisätietoja:

Tutu Wegelius-Lehtonen
Liiketoimintajohtaja, Talotekniikkapalvelut

040 705 1286,
tutu.wegelius-lehtonen@arosystems.fi