Rakennusautomaation ja kiinteistöautomaation ratkaisut 

Toteutamme ammattitaitoisia rakennusautomaation ja kiinteistöautomaation ratkaisuja liikekiinteistöille, teollisuuskiinteistöille ja taloyhtiöille Helsingissä, Oulussa ja Tampereella. 

Rakennusautomaation avulla takaat erikokoisille kiinteistöille pidemmän elinkaaren ja energiatehokkaamman kulutuksen. Samalla lisäät myös rakennuksen käyttäjien viihtyvyyttä. 

Kiinteistö elää omaa elämäänsä, kunhan sille annetaan siihen edellytykset. Jatkuvasti kehittyvä kiinteistöautomaatio tekee kohteista entistä itsenäisempiä – valvontaa kuitenkaan unohtamatta. Aro Systemsiltä saat ammattitaitoisen kiinteistöautomaation asennuksen, ylläpidon ja huollon saman katon alta. 

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan kiinteistöllesi sopiva kokonaisuus oikeaan hintaan!

OTA YHTEYTTÄ

 

 

Rakennusautomaatiojärjestelmä lisää kiinteistön turvallisuutta

Rakennusautomaatio- ja kiinteistöautomaatiojärjestelmien avulla kiinteistön olosuhteissa tapahtuvat muutokset saadaan paikannettua ja korjattua ennen vahinkojen tapahtumista. Pystymme rakennusautomaation avulla reagoimaan poikkeamiin esimerkiksi vedenkulutuksessa, ja näin löytämään ja korjaamaan mahdollisen vuodon ennen kuin se ehtii aiheuttaa suurempaa vahinkoa kiinteistölle.

Rakennusautomaation avulla vesivahinkojen riski pienenee ja turvallisuus lisääntyy. Pienentyneiden riskien kautta syntyy myös kustannussäästöjä kiinteistölle. Aro Systemsin rakennusautomaatiojärjestelmä lisää käyttäjien turvallisuutta ja viihtyvyyttä. Pidämme kiinteistöautomaation aina ajan tasalla järjestelmien päivityksellä. 

Rakennusautomaatiolla kohti energiatehokkuutta ja kustannussäästöjä

Rakennusautomaatiolla voidaan hallita esimerkiksi kiinteistön ilmanvaihtoa, lämmitystä ja valaistusta käyttöasteen mukaan, jolloin rakennuksen energiankulutus on ympäristöystävällisempää. 

Energiatehokkaat rakennusautomaatioratkaisumme hyödyttävät kiinteistön omistajaa sekä loppukäyttäjää. Järjestelmämme kerää tietoa ja säätelee kiinteistön toimintoja optimaaliselle tasolle vallitsevien olosuhteiden mukaan. Kiinteistön energiatehokkuuden parantaminen tuo mukanaan luonnollisesti myös kustannussäästöjä. 

Miksi Aro Systems? 

  1. Olemme luotettava ja asiantunteva toimija. Omaamme vuosien kokemuksen rakennus- ja kiinteistöautomaation ratkaisuista.
  2. Huomioimme aina kiinteistönomistajien ja käyttäjien tarpeet. Palvelumme ovat räätälöitävissä eri kokoisille ja -ikäisille kiinteistöille.
  3. Käytämme ajanmukaisia koneita ja laitteita laadukkaan työtuloksen takaamiseksi.
  4. Perheyhtiönä haluamme rakentaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja kehittyä yhdessä asiakkaidemme kanssa. 

kiinteistöautomaatio

Nopeita ratkaisuja kiinteistöautomaation avulla

Kiinteistöautomaation tavoitteena on, että rakennuksen olosuhteiden muutokset pyritään paikantamaan ja korjaamaan jo ennen kuin käyttäjä niitä huomaa. Tällä tavoin asukas- ja käyttäjäviihtyvyys nousee ja mahdolliset viat saadaan korjattua nopeasti. 

Me paikannamme ja hoidamme vikatilanteet nopeasti ja tehokkaasti, jotta sinun ei tarvitse huolehtia. 

Rakennusautomaatiojärjestelmän suurimmat hyödyt

-Yksi helposti hallittava järjestelmä.

-Etävalvonta reaaliajassa ja nopea reagointi hälytysten sattuessa.

-Vähemmän energiankulutusta ja sitä kautta kustannussäästöjä.

-Lisää viihtyvyyttä ja turvallisuutta kiinteistön käyttäjille.

-Usein kiinteistön arvo säilyy tai jopa nousee automaation myötä. 

-Automaatiojärjestelmä tuo huolettomuutta kiinteistön omistajalle ja käyttäjille. 

Rakennusautomaatio uusille ja vanhoille kiinteistöille

Koska hallitsemme kiinteistöautomaation uusimmat ratkaisut, pystymme soveltamaan niitä myös vanhoihin kohteisiin. Eri kokoiset uudet sekä vanhat kiinteistöt toimivat automaation avulla entistä käyttäjäystävällisemmin.

Meiltä löydät tarpeisiisi sopivat automaatiojärjestelmät sekä uudis- että saneerauskohteille. Voit myös lukea aiempia referenssejämme täältä.

Trend-partneruus 

Aro Systems on sopinut teknologiapartneruudesta Honeywellin Trend-rakennusautomaatiojärjestelmän kanssa. Trend on yksi alan johtavia järjestelmiä, ja hyvä lisäys Aro Systemsin käyttämiin rakennusautomaatiojärjestelmiin. 

Teknologiapartneruuden myötä Aro Systemsin käyttämät järjestelmät täydentyvät sähkö- ja LVI-tekniikan lisäksi myös uuden sukupolven automaatioratkaisuilla.  

Rakennus- ja kiinteistöautomaation urakointi Helsingissä, Oulussa ja Tampereella

Teemme ammattitaitoista rakennus- ja kiinteistöautomaation urakointia Helsingin, Oulun ja Tampereen alueella. Meillä et maksa turhasta – toteutamme tarvittavat ratkaisut aina oikeaan hintaan. Tarvitset sitten automaatiojärjestelmien asennusta, ylläpitoa tai huoltoa, saat meiltä kaiken tarvitsemasi saman katon alta. Ota yhteyttä ja kysy hintaa!

 

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!

Lähetä yhteydenottopyyntö