Aro Systems opiskelijoille

Tarjoamme monenlaisia mahdollisuuksia nuorille tulevaisuudentekijöille. Aro Systemsistä voi löytyä sinunkin seuraava kesätyösi, harjoittelupaikkasi tai mahdollisuus tehdä opinnäytetyö. Saatat olla tuleva arolainen, mikäli olet rohkeasti töihin tarttuva ja aidosti talotekniikka-alasta innostunut opiskelija.

Harjoittelupaikat

Tarjoamme jatkuvasti harjoittelupaikkoja talotekniikka-alan opiskelijoille kaikilla toimintapaikkakunnillamme. Voit hakea harjoittelupaikkaa hakemuslomaketta käyttäen.

Opinnäytetyöt

Oletko opiskelujesi loppuvaiheessa ja edessäsi on päättötyön tekeminen ja siirtyminen työelämään?

Palkkaamme päättötyöntekijöitä kulloinkin käynnissä olevien kehityshankkeidemme tarpeiden mukaisesti. Julkaisemme opinnäytetyöpaikat tällä opiskelijat -sivulla. Seuraa ilmoitteluamme!

Kesätyöt

Vuosittain useat nuoret pääsevät tutustumaan taloteknisiin töihin useilla projektityömaillamme tai huoltokohteissamme Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Suurin osa kesätyöntekijöistämme opiskelee teknisellä alalla, mutta koulutustaustasi voi tietyissä tehtävissä olla myös kaupallinen.

Kesätyö on erinomainen mahdollisuus näyttää omaa osaamista – hyviä tekijöitä tarvitaan aina. Kesätöistä on hyvä aloittaa oma urapolku arolaisena.

Kesätyöhakumme 2024 on päättynyt, kiitos mielenkiinnostasi kesätyömahdollisuuksiamme kohtaan!