Sähköurakointi

Olemme kokenut ja ammattitaidosta tunnettu yritys sähköurakoinnissa ja sähköasennustöissä. Vahva osaaminen, ensiluokkainen työnjälki ja projektien sujuvuus ovat vahvuuksiamme, joita asiakkaamme osaavat arvostaa. Näyttöä on.

Lue lisää

LVI-urakointi

Meille yksikään LVI-urakointi ei ole liian iso tai liian pieni – kaikki LVI-työt ansaitsevat varauksettoman huomiomme. Vain näin syntyy paras lopputulos.

Lue lisää

Sähköautojen latausratkaisut

Liikenteen nopea sähköistyminen edellyttää ripeitä toimenpiteitä myös kiinteistöiltä. Kerromme mielellämme sähkö- ja hybridiautojen latausratkaisuista.

Lue lisää

Talotekniikan ylläpito

Kiinteistön käyttäjät edellyttävät maksamansa korvauksen vastineeksi häiriöttömyyttä. Ja mahdollisen häiriön sattuessa nopeaa ratkaisua. Yhä useammat kiinteistöt varmistavat sen talotekniikan ylläpitosopimuksella.

Lue lisää

Tilamuutosprojektit

Muutos – kaikkien aikojen soppa vai sukkana sisään? Kun yksi ja sama työnjohtaja vastaa sekä sähkö- että lvi-töiden suorittamisesta ja valvonnasta, jälkimmäinen vaihtoehto on todennäköinen.

Lue lisää

24 h päivystys

Kun tunnemme hoidossamme olevan kiinteistön talotekniikan perinpohjaisesti, pystymme tarjoamaan tavallista kattavampia palveluita. Sopimusasiakkaamme ovat erityisasemassa.

Lue lisää

Rakennusautomaatio

Kiinteistö elää omaa elämäänsä, kunhan sille annetaan siihen edellytykset. Jatkuvasti kehittyvä rakennusautomaatio tekee kohteista entistä itsenäisempiä. Valvontaa ne kuitenkin kaipaavat.

Lue lisää

Energiatehokkuusratkaisut

Jatkuva kustannustason nousu ohjaa myös kiinteistöissä etsimään säästöratkaisuja käyttökustannuksista. Se on mahdollista: säästö energiankäytössä tarkoittaa säästöä rahassa.

Lue lisää

Valaistusratkaisut

Miksi valaista tyhjää tilaa? Onko valaistus optimaalinen työtehtävää ajatellen? Pystyisimmekö säästämään valaistuksesta menettämättä työtehoa? Mikä se led oikein on; sopiiko se toimistoihin?

Lue lisää

Vikakorjaukset

Sen lisäksi että häiriö tai vika talotekniikassa voi aiheuttaa kiinteistölle vakavia vaurioita ja käyttökatkon käyttäjille, se koettelee myös hermoja. Nopea korjaus, rauhallisempi mieli.

Lue lisää

Kokonaisvaltainen

Pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen talotekniikkapaketin, jolloin hoidamme hankkeen suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon. Yhtä hyvin voimme toteuttaa osan suuremmasta projektista. Keskustelemalla löydämme tarpeisiisi parhaan ratkaisun.

Luotettava

Kokoonpano ammattilaisia. Noudatamme toiminnassamme EFQM-laatukriteerejä, vaadimme itseltämme laadukasta työn jälkeä ja aikatauluissa pysymistä. Panostamme myös vahvasti osaamisen ylläpitoon ja kehittämiseen.

Ketterä

Toteutamme jokaisen projektin juuri sinun tarpeidesi mukaan. Toteutusosaamisemme ja järjestelmätuntemuksemme ovat siis käytössänne tarvittaessa jo suunnitteluvaiheessa varmistamassa parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun. Toteutamme projektit joustavasti erilaisilla urakkamuodoilla niin uudisrakennuksiin kuin saneerattaviin kohteisiinkin.

Asiantuntija

Toimitiloissa talotekniikan toimivuus vaikuttaa olennaisesti työviihtyvyyteen ja työtehoon. Erikoiskohteissa, kuten sairaaloissa tai arkistoissa, on osattava ottaa kiinteistön käytön erityispiirteet huomioon. Kattava kokemuksemme auttaa meitä viemään projektin päätökseen sovitun aikataulun ja budjetin mukaisesti.