AMMATTITAIDOSTA TUNNETTU

Olemme kokenut ja ammattitaidosta tunnettu yritys sähköurakoinnissa ja sähköasennustöissä. Vahva osaaminen, ensiluokkainen työnjälki ja projektien sujuvuus ovat vahvuuksiamme, joita asiakkaamme osaavat arvostaa. Näyttöä on.

Sähkötöiden laadusta ei kannata tinkiä. Teknologinen kehitys on tuonut sähkötekniikalle paljon uusia vaatimuksia ja tämä asettaa myös sähköurakoinnin vaatimustason korkealle. Olemme aina olleet alan kehityksen eturintamassa eikä vaikeinkaan kohde tai sähköurakointi ole meille vieras.

Hoidamme niin liike-, toimisto-, sairaala-, logistiikka- ja hotellikiinteistöt kuin julkiset tilat ja asuintalot. Pitkän kokemuksen omaava ammattitaitoinen henkilökuntamme löytää ratkaisun tarpeisiisi kaikissa taloteknisissä hankkeissa ja sähköasennustöissä.

Toteutamme kaikki sähköasennukset sekä tele- ja tietojärjestelmäasennukset uudisrakennuksiin ja peruskorjausten yhteydessä toivomassasi urakkamuodossa.

Suunnittelusta toteutukseen, lähellä sinua

Toteutusosaamisemme ja järjestelmätuntemuksemme ovat käytössänne tarvittaessa jo suunnitteluvaiheessa – varmistamassa parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun syntymisen.

Olemme asiakasta lähellä. Toteutuksen aikana pidämme asiakkaamme ajan tasalla hankkeen etenemisestä niin taloudellisesti kuin ajallisestikin. Saat kaiken tarvitsemasi sähköurakointi- ja sähköasennustyöt saman katon alta.

Sähköurakointi- ja sähköasennustyöt toteutamme pääosin oman kokeneen henkilöstömme sekä pitkäaikaisten ja alalla kannuksensa hankkineiden luotettavien yhteistyökumppaneidemme kanssa. Me huolehdimme, että projekti pysyy aikataulussa ja että kaikki sähkötyöt tehdään korkealaatuisesti ja oikeaoppisesti.

Toteutamme sähköurakointia Helsingin, Tampereen ja Oulun talousalueilla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lähetä yhteydenottopyyntö