Talotekniikan ylläpito ja huolto taloyhtiöille ja liikekiinteistöille

Tarjoamme kattavia talotekniikka- ja LVISA-ylläpitosopimuksia liikekiinteistöille sekä taloyhtiöille Helsingissä, Oulussa ja Tampereella. Talotekniikan huolto on tärkeä osa kiinteistön kunnossapitoa. Kanssamme saat häiriöttömyyttä, mielenrauhaa sekä nopeita ratkaisuja eri tarpeisiin. 

Yhä monimutkaistuvat ja enemmän talotekniikkaa sisältävät kiinteistöt tarvitsevat jatkuvaa asiantuntevaa valvontaa, ylläpitoa ja ennakoivaa huoltoa. Talotekniikan ylläpitosopimuksella talotekniikan huoltoammattilaisemme ovat vain puhelinsoiton päässä, tarvittaessa vuorokauden ympäri. 

Talotekniikan ylläpito- ja huoltopalvelumme tuo huolettomuutta kiinteistön ylläpidosta vastaavalle sekä kiinteistönomistajalle. 

talotekniikan ylläpito

Räätälöitävät kiinteistötekniikan ylläpitopalvelut

Yrityksemme koon ja palveluvalikoiman ansiosta meillä on erinomaiset edellytykset kiinteistötekniikan ylläpitopalveluiden joustavaan räätälöintiin. Olemme ketteriä myös mahdollisten tarvittavien korjausten suorittajana. Huomioimme kiinteistöjen väliset erot ratkaisuissamme ja tarjoamme palvelua monipuolisesti eri tarpeisiin. 

Meillä on laajaa asiantuntemusta toimitilojen, liikekiinteistöjen sekä taloyhtiöiden kiinteistötekniikan ylläpidosta. Olemme toteuttaneet taloteknisiä töitä esimerkiksi hotelleille, kauppakeskuksille, toimistorakennuksille ja päiväkodeille. Voit lukea aiempia referenssejämme täältä. 

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä kiinteistösi näköinen kokonaisuus.

OTA YHTEYTTÄ 

 

Miksi valita Aro Systems talotekniikan ylläpitäjäksi?

  1. Olemme ammattitaitoinen ja luotettava yritys, jolta saat ketterät ja joustavat ratkaisut kaikkiin taloteknisiin tarpeisiisi.
  2. Ylläpitosopimukseemme kuuluu 24/7 huoltopalvelu – olemme aina tukenasi kiinteistötekniikan huoltotöissä.
  3. Omaamme vuosien kokemuksen erilaisten liikekiinteistöjen ja taloyhtiöiden huoltotöistä.
  4. Palvelumme ovat täysin räätälöitävissä kohteen mukaan.
  5. Perheyhtiönä haluamme taata parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja kasvaa sekä kehittyä yhdessä asiakkaamme kanssa.

talotekniikka

Hyvällä talotekniikan huollolla kiinteistö säilyttää arvonsa

Taloteknisten palveluiden ja kiinteistöautomaation huollon avulla edesautat kiinteistön kunnossapitoa. 

Talotekninen huolto ja ylläpito pidentää kiinteistön elinkaarta sekä ennaltaehkäisee suurten korjauskustannusten syntymistä. Ennakoiva huolto tulee usein paljon edullisemmaksi kuin kokonaisen taloteknisen järjestelmän korjaaminen tai uusiminen vian sattuessa.

Oikeaoppisen talotekniikan huollon avulla kiinteistön käytettävyys ja energiatehokkuus pysyvät hyvänä, ja kiinteistö säilyttää arvonsa. Aro Systemsin talotekniikan huolto- ja ylläpitosopimuksella varmistat, että talotekniikka toimii ja mahdollisiin korjaustarpeisiin osataan varautua. 

Talotekniikan ylläpitosopimus tuo huolettomuutta

-Huollon avulla kiinteistötekniikan elinikä pitenee huomattavasti. Lisäksi vältät kalliit yllätysremontit, kun järjestelmät eivät hajoa yllättäen.

-Talotekniikan ylläpitosopimuksella autamme budjetoimaan ja ajoittamaan isommat korjaukset pidemmälle ajalle. Tällöin yksittäisen korjauksen hinta ei romuta budjettia.

-Vahinko ei katso kelloa. Vastaamme kiinteistön taloteknisistä töistä ympäri
vuorokauden. Sopimusasiakkaanamme olet aina etusijalla kiireellisissä huoltotöissä. 

Talotekniikka- ja LVISA-ylläpitoa Helsingissä, Oulussa ja Tampereella

Toteutamme talotekniikka- ja LVISA-ylläpitoa ja huoltoa Helsingissä, Oulussa ja Tampereella. Huollamme erikokoisia liikekiinteistöjä sekä taloyhtiöitä usean vuoden kokemuksella. Meiltä löydät tarpeisiisi sopivat ratkaisut. 

Suurten asuinkiinteistöjen talotekniikka yhdessä sopimuksella 

Asiakkaisiimme lukeutuu muun muassa isoja vuokra-asuntojen asiakkaita, joiden asuntojen talotekniikasta huolehdimme yhdessä sopimuksella. Palvelumme tekee talotekniikan ylläpidosta huoletonta suurten kiinteistöjen omistajille.

Meillä on käytössämme kymmeniä huoltoautoja, joiden avulla pystymme tarjoamaan nopeita ratkaisuja asiakkaan taloteknisiin huoltotöihin. Nopeat vasteaikamme takaavat tyytyväiset asiakkaat.

Tyytyväiset asiakkaat ovat palvelumme perusta

Seuraamme jatkuvasti talotekniikan huoltokäyntiemme asiakaskokemusta, ja kehitämme palveluamme palautteen pohjalta. Jokaisen huoltokäynnin jälkeen lähetämme tekstiviestin kohteen asukkaalle tai vastuuhenkilölle seurataksemme asiakastyytyväisyyttä. 

Raportoimme esimerkiksi vuokra-asuntojen omistajille jatkuvasti huoltokäyntien asiakastyytyväisyyttä heidän omistamissaan kohteissa – näin palautteesta pääsevät hyötymään kaikki osalliset. 

Talotekniikan huolto- ja ylläpitosopimukset järkevään hintaan

Aro Systemsiltä saat talotekniikan kattavan ylläpitosopimuksen järkevään hintaan. Hintamme räätälöityvät kiinteistön tarpeiden mukaan, joten meillä et maksa turhasta. 

Ota yhteyttä ja kysy hinta kohteellesi! 

 

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ

Lähetä yhteydenottopyyntö