Aro Systems: uusi palveluliiketoiminnan vetäjä

Aro Systems tulee tulevina vuosina vahvasti panostamaan huolto- ja palveluliiketoimintansa kehittämiseen ja kasvun rakentamiseen. Erilaiset energiatehokkuusratkaisut tulevat olemaan yhtiön painopisteenä ja tämän kasvumatkan tueksi olemme vahvistaneet organisaatiotamme, ja yhtiön valtakunnallisena talotekniikkahuollon palveluliiketoimintajohtajana on aloittanut 1.1.2024 alkaen Tutu Wegelius-Lehtonen.

Tutu Wegelius-Lehtonen

Tutu on toiminut aiemmin muun muassa YIT:n ja Caverionin hankintajohtajan, Hartwallin ja Enston tuotanto- ja logistiikkajohtajan, Rexelin markkinointi ja -kehitysjohtajan sekä L&T:n kiinteistöpalveluiden toimialajohtajan sekä viimeisimpänä Tapiolan Lämpö-konsernin isännöinnin liiketoimintajohtajan tehtävissä.

 

 

 

 

 

Huollon asiakaspalvelu palvelee teitä: asiakaspalvelu@arosystems.fi, puh. 010 8356 203.

Lisätietoja antavat:

toimitusjohtaja Mika Huovinen, p. 040 842 4411, mika.huovinen@arosystems.fi

liiketoimintajohtaja Tutu Wegelius-Lehtonen, p 040 705 1286,
tutu.wegelius-lehtonen@arosystems.fi