Aro Systems tarjoaa monipuolisia työtehtäviä sähköurakoinnin, lvi-urakoinnin ja kiinteistöautomaation alalla

Haemme jatkuvasti uusia talotekniikka-alan ammattilaisia mm. seuraaviin tehtäviin:

  • sähköasentaja
  • lvi-asentaja
  • projektipäällikkö
  • rakennus- ja kiinteistöautomaatio

Arvomme nousevat halusta rakentaa parempaa ympäristöä elää ja työskennellä vastuullisesti. Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista laatua ja olla alan halutuin työpaikka. Ympärillesi saat energisen ja osaavan joukon talotekniikan ammattilaisia!

Tervetuloa töihin sähkö-, LVIA- ja kiinteistöalan pariin

Aro Systems Oy on Suomen johtavia talotekniikan asiantuntija- ja palveluyhtiöitä 70 vuoden kokemuksella. Yrityksemme rakentaa yhdessä yli 400 ammattilaisen kanssa parempaa ympäristöä elää ja työskennellä. Huolehdimme kiinteistöjen koko elinkaaresta, tarjoamalla asiakkaillemme kaikki talotekniikkaan liittyvät rakentamisen ja ylläpidon palvelut uudis- ja saneerauskohteissa. Toimimme pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen ja Oulun talousalueilla. Asiakasprojekteihimme voit tutustua täällä.

Miksi Arolaiseksi?

  1. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää toimintaamme yhdessä.
  2. Työturvallisuus on meille tärkeää ja käytössäsi on aina laadukkaat sekä turvalliset työvälineet.
  3. Arolaisena sinulla on käytössäsi myös monipuoliset henkilöstöedut ja mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen.

Kasvamme voimakkaasti ja rekrytoimme talotekniikka-alan ammattilaisia jatkuvasti. Alta löydät Aro Systemsissä tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat. Klikkaamalla tehtävänimikettä saat näkyviin hakuilmoituksen ja pääset täyttämään hakulomaketta. Ellet löydä sinulle sopivaa työtä juuri nyt avoinna olevista työpaikoistamme, voit hakea meille töihin myös avoimella hakemuksella. Vastaanotamme hakemuksia ainoastaan hakulomakkeen kautta.

Avoimet työpaikat

TehtäväSijaintiViimeinen hakupäivä 
Sähköasentajia, TalotekniikkaurakointiTampere04.08.2024Hae: Sähköasentajia, Talotekniikkaurakointi
Avoin Hakemus - Jaatko halumme tehdä työsi niin, että siitä voi tuntea ylpeyttä? Ota yhteyttä.Helsinki, Tampere tai Oulu31.12.2024Hae: Avoin Hakemus - Jaatko halumme tehdä työsi niin, että siitä voi tuntea ylpeyttä? Ota yhteyttä.