Kiinteistö Oy Arkadiankatu 4-6, Helsinki

Sponda on valinnut Aro Systemsin kumppanikseen vastaamaan rakennuksen koko talotekniikan toteutuksesta. Peruskorjauksen valmistuessa vuoden 2019 lopussa rakennus tulee tarjoamaan nykyaikaista vuokrattavaa toimisto- ja liiketilaa yli 27 000 neliötä. Toimistotilojen ohella kiinteistössä on kolme ravintolaa ja erikoisliikkeitä.

Saneerattava toimisto- ja liiketilakiinteistö on valmistunut 1977 ja sen on suunnitellut arkkitehti Einari Teräsvirta. Kiinteistö sijaitsee loistavalla paikalla Kampintorin laidalla, keskellä Helsingin vilkkainta liikealuetta. Aro Systems on vastannut viime vuosina talotekniikan toteuttamisesta useissa Kampintorin ympäristön tunnetuissa rakennuksissa, viimeisimpinä muun muassa Scandic Hotelli Simonkentän ja juuri valmistumassa olevan Hotelli Presidentin peruskorjaukset.

 

Lisätietoja:

Jarmo Töyräs
Myyntijohtaja
puh. 040 553 1615
jarmo.toyras(at)arosystems.fi