Talotekniikka – miten on asioiden laita kiinteistössäsi?

Nykypäivän talotekniikka on monimutkainen sikermä erilaisia järjestelmiä. Ilmanvaihto, lämmitys, vesi- ja viemäriverkosto, sähköt sekä tele- ja tietojärjestelmät luovat yhdessä kokonaisuuden, jossa asuminen ja työskentely tapahtuvat miellyttävästi. Kiinteistön käyttäjät hyötyvät, kun heidän tarpeensa otetaan hallitusti ja yksilöllisesti huomioon talotekniikan avulla. Aro Systemsin toimipisteet Oulussa, Tampereella ja Helsingissä varmistavat sujuvan toteutuksen mitä erilaisimmissa kohteissa koko maassa.

 

Toimivan talotekniikan mahdollisuudet

Turvallisuudesta terveellisyyteen
Ympäristöystävällisyys, energiatehokkuus, terveellisyys, toimivuus, turvallisuus ja maltilliset ylläpitokustannukset ovat keskeisiä hyötyjä, joita hyvän talotekniikan avulla voidaan tavoittaa.

Elinkaarikustannukset hallintaan
Talotekniikkaa kilpailutettaessa ja kustannuksia vertaillessa, ei halvin malli tai ylläpito välttämättä kannakaan sitä positiivisinta hedelmää. Rakennuksen elinkaaressa ja elinkaarikustannuksissa hyvällä talotekniikalla saavutetaan paljon. Kun uudisrakennuksen tai saneerauskohteen talotekniikka on laadukkaasti ja kestävästi toteutettu, voidaan sen avulla saavuttaa vaikuttavia säästöjä monelta LVIS-tekniikan osa-alueelta.

Energiatehokkuuden vaatimukset
Energiatehokkaan kiinteistön saat ottamalla huomioon heti rakennusvaiheessa nykypäivän talotekniset vaatimukset. Myös perusparannusten ja peruskorjausten yhteydessä satsaus toimivaan talotekniikkaan tuo säästöjä. Kun tavoitteena on energiatehokas rakennus, olethan yhteydessä Aro Systemsiin.

 

Onko kiinteistössäsi kaikki varmasti kunnossa LVIS-järjestelmien osalta?

Kanssamme voit solmia säännöllisen huoltosopimuksen, jonka avulla varmistat, että LVIS-järjestelmät saavat tarvitsemansa huollon. Talotekniikkahuoltomme varmistaa turvallisen ja katkeamattoman työnteon ja viihtyisän oleskeluympäristön. Jos tarvittavat huoltotoimenpiteet jätetään väliin saattavat energiatehokkuuteen, sisäolosuhteisiin ja kosteusvaurioihin liittyvät ongelmat lisääntyä. Talotekniikkahuoltoon liittyvissä asioissa voit kääntyä aina puoleemme.

Ongelmia valaistuksen kanssa?

Valaistuksella luot tunnelmaa ja turvallisuutta. Suunnittelemme, asennamme ja toteutamme erilaisia valaistusjärjestelmiä taloyhtiöihin, liikehuoneistoihin, kouluihin, terveydenhoitoon liittyviin rakennuksiin ja muihin kohteisiin.

Toimiiko ilmanvaihto?

Hyvään talotekniikkaan kuuluu myös tehokas ja säädeltävä ilmanvaihto. Kun ilmanvaihto ei toimi, voi seurauksena olla kuiva tai liian kostea ilmanvaihto. Väsynyt olo sekä erilaiset silmä- ja iho-oireet voivat olla merkkejä huonosta ilmanvaihdosta.

 

Kysyttävää talotekniikasta?

Aro Systems palvelee mielellään kaikissa talotekniikkaan liittyvissä kysymyksissä. Kun kohteesi on saneerattava kiinteistö tai uudisrakennus, olethan meihin yhteydessä. Annamme mielellämme lisätietoa liittyen kustannuksiin, aikatauluihin tai varsinaiseen toteutukseen.