LVI-liiketoiminta kehittyy – katse vahvasti tulevassa

Aro Systems vahvistaa LVI-liiketoimintaansa. Projektit on varsinkin pääkaupunkiseudulla toteutettu tähän asti pääosin siten, että Aro on hoitanut projektin- ja työnjohdon ja asentajat ovat tulleet alihankintana.

Aro Systems on nyt vahvistamassa omaa organisaatiotaan myös LVI-toteutuksissa, vaikka myös nykyisen kaltainen kumppanuusmalli jatkuu.

Oli toteutusmalli mikä tahansa – omat asentajat tai kumppanuus – Aro hakee selkeää liiketoiminnan kasvua ja isompia LVI-hankkeita.  Osana kasvun mahdollistamista LVI-liiketoiminta vahvistui keväällä uudella LVI-liiketoimintajohtajalla Arto Turkulaisella.

Haastattelimme Turkulaista tämän ensimmäisellä työviikolla. ”Ihan aluksi aion tutustua asiakkaisiin, arolaisiin ja tällä hetkellä meneillä oleviin projekteihin. Tarkoitus on kehittää ja kasvattaa nopeasti LVI-liiketoimintaa”, kertoo Turkulainen ensimmäisistä toimenpiteistään. ”Johtajan tärkeänä tehtävänä on myös pitää katse tulevaisuudessa. Eli mitä alalla on tapahtumassa ja miten Aro tulee toimimaan LVI-projekteissa jatkossa.”

Turkulainen siirtyi Aro Systemsiin toisen talotekniikka-alan yrityksen toimitusjohtajan pestistä. Aikaisempaa työtaustaa hänellä on muun muassa useammasta eri talotekniikka-alan yrityksestä. Lisäksi hän on työskennellyt alalla konsulttina.  Sähköasentajan ja automaatioinsinöörin tausta on työuran aikana täydentynyt LVI-puolen vahvalla osaamisella.

Miten Aro siis tulee lähitulevaisuudessa toimimaan? ”Erilaiset isot kumppanuushankkeet lisääntyvät koko ajan. Siksi onkin hienoa, että Aro on päässyt hyvin mukaan näihin suuriin hankkeisiin. Silti myös nopeampitempoiset ja pienemmät projektit tulevat jatkossakin olemaan Arolle tärkeitä”, Turkulainen kertoo.

”Lähitulevaisuudessa aiomme Arossa panostaa vieläkin enemmän henkilöstöön ja laadukkaisiin projekteihin, ja varmasti tullaan jatkossa rekrytoimaan lisää LVI-alan osaajia.”

Entäpä mistä uuden liiketoimintajohtajan löytää vapaa-ajalla? Ainakin veneilemästä ja pyöräilemästä – niin moottoripyörällä kuin tavallisella pyörällä. ”Palasin myös takaisin vanhan harrastukseni pesäpallon pariin, kun löysin hyvän pelailuporukan. Vauhdikkaampien vapaa-ajanviettotapojen vastapainoksi olen mukana myös paikallisessa Lions Club -hyväntekeväisyystoiminnassa, jossa keräämme varoja erityisesti vähävaraisille nuorille.”

Kysy lisää LVI-projekteistamme:


Arto Turkulainen

m. 050 433 3210
arto.turkulainen@arosystems.fi