TAMPEREEN KOHTEELLESI LAADUKKAAT RAKENNUSAUTOMAATION RATKAISUT

Aro Systemsin rakennusautomaation avulla takaat kiinteistöllesi pidemmän elinkaaren ja energiatehokkaamman kulutuksen.

Kiinteistö elää omaa elämäänsä, kunhan sille annetaan siihen edellytykset. Jatkuvasti kehittyvä kiinteistöautomaatio tekee kohteista entistä itsenäisempiä – valvontaa unohtamatta. Meiltä saat ammattitaitoisen kiinteistöautomaation asennuksen, ylläpidon ja huollon saman katon alta. Koko palvelutarjontaamme voit tutustua täällä.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä kiinteistöllesi sopiva kokonaisuus oikeaan hintaan!

OTA YHTEYTTÄ

MIKSI ARO SYSTEMS?

  1. Omaamme vuosien kokemuksen rakennus- ja kiinteistöautomaation ratkaisuista.
  2. Huomioimme aina kiinteistönomistajien ja käyttäjien tarpeet.
  3. Käytämme ajanmukaisia koneita ja laitteita laadukkaan työtuloksen takaamiseksi.
  4. Perheyhtiönä haluamme rakentaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen sekä kehittyä yhdessä asiakkaidemme kanssa.

KOKONAISVALTAISTA PALVELUA KIINTEISTÖAUTOMAATION AVULLA

Kiinteistöautomaatiojärjestelmä on kiinteistön sydän, johon kaikki talotekniset laitteet ja niiden toiminnot liitetään. Kiinteistöautomaatio tarjoaa luotettavan, toimivan ja taloudellisen vaihtoehdon kiinteistön koko tekniikan hoitamiseen keskitetysti. 

Kiinteistöautomaation tavoitteena on, että rakennuksen olosuhteiden muutokset pyritään paikantamaan ja korjaamaan jo ennen kuin käyttäjä niitä huomaa. 

Toisin sanoen – me paikannamme sekä hoidamme vikatilanteet nopeasti ja tehokkaasti, jotta sinun ei tarvitse huolehtia.

KIINTEISTÖAUTOMAATIOSSA YHDISTYY ENERGIA- JA KUSTANNUSTEHOKKUUS 

Keskitetyllä ja reaaliaikaisella tiedon hallinnalla varmistetaan nopea päätöksenteko ja kiinteistön tehokas toiminta. Kiinteistöautomaatiolla voidaan hallita esimerkiksi kiinteistön ilmanvaihtoa, lämmitystä ja valaistusta käyttöasteen mukaan, jolloin rakennuksen energiankulutus on ympäristöystävällisempää.  Konkreettisesti tämä näkyy esimerkiksi sisäilman laadun parantumisena ja kustannussäästöinä.

Järjestelmämme kerää tietoa ja säätelee kiinteistön toimintoja optimaaliselle tasolle vallitsevien olosuhteiden mukaan. Kiinteistön energiatehokkuuden parantaminen tuo mukanaan luonnollisesti myös kustannussäästöjä. 

KIINTEISTÖAUTOMAATIO VANHOILLE JA UUSILLE RAKENNUKSILLE

Koska hallitsemme kiinteistöautomaation uusimmat ratkaisut, pystymme soveltamaan niitä myös vanhoihin kohteisiin. Eri kokoiset uudet sekä vanhat kiinteistöt toimivat automaation avulla entistä käyttäjäystävällisemmin.

Meiltä löydät tarpeisiisi sopivat automaatiojärjestelmät sekä uudis- että saneerauskohteille. Voit myös lukea aiempia referenssejämme täältä.

Ota siis yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinun kohteellesi sopiva rakennus- ja kiinteistöautomaation urakointi Tampereella! 

TAMPEREEN TOIMIPISTEEN YHTEYSTIEDOT

Kuokkamaantie 4 

33800 Tampere 

asiakaspalvelu.tampere@arosystems.fi

LÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ