AMMATTITAITOISTA KIINTEISTÖAUTOMAATION URAKOINTIA OULUSSA

Aro Systems toteuttaa ammattitaitoisia kiinteistöautomaation ratkaisuja teollisuuskiinteistöille, liikekiinteistöille ja taloyhtiöille Oulussa. 

Automaatiojärjestelmä ohjaa kiinteistön teknistä toimintaa ja yhdistää talotekniset järjestelmät. Automaatiota hyödynnetään muun muassa ilmanvaihdon, lämmityksen ja valaistuksen optimoinnissa. Silloin kiinteistöjä voidaan käyttää tehokkaammin ja tarpeenmukaisesti. 

Lisäksi rakennusautomaatio mahdollistaa erikokoisille kiinteistöille pidemmän elinkaaren ja energiatehokkaamman kulutuksen. 

Ammattitaitoisen henkilökuntamme käsissä voit olla varma siitä, että Oulun kohteesi kiinteistöautomaation ratkaisut hoidetaan asiantuntevasti sekä rakennuksen iän vaatimalla tavalla.

OTA YHTEYTTÄ

VALITSE ARO SYSTEMS, KUN:

  1. Haluat laadukkaan ja turvallisen lopputuloksen avaimet käteen -periaatteella.
  2. Etsit ammattitaitoista talotekniikan taitajaa Oulun alueelta.
  3. Toivot, että sinut pidetään ajan tasalla projektin etenemisestä.
  4. Haluat, että kiinteistönomistajien ja käyttäjien tarpeet huomioidaan.
  5. Toivot saavasi saman katon alta monia eri talotekniikan palveluita.

KUSTANNUSSÄÄSTÖJÄ KIINTEISTÖAUTOMAATION AVULLA

Kiintetistöautomaation tuottaman tiedon analysoinnin avulla voidaan tarkentaa käytössä olevien laitteiden säätöä, tehostaa huollon suunnittelua ja korjaustarpeiden kartoitusta. Tämä toisin sanoen vähentää merkittävästi kiinteistön ylläpidon kustannuksia. 

Me paikannamme ja hoidamme vikatilanteet puolestasi sekä nopeasti että tehokkaasti, jotta sinun ei tarvitse huolehtia.

TREND-PARTNERUUS 

Aro Systems on sopinut teknologiapartneruudesta Honeywellin Trend-rakennusautomaatiojärjestelmän kanssa. Trend on yksi alan johtavia järjestelmiä, ja hyvä lisäys Aro Systemsin käyttämiin rakennusautomaatiojärjestelmiin. 

Teknologiapartneruuden myötä Aro Systemsin käyttämät järjestelmät täydentyvät sähkö- ja LVI-tekniikan lisäksi myös uuden sukupolven automaatioratkaisuilla.  

PITKÄ KOKEMUS ALALTA

Aro Systems on talotekniikka-alan perheyhtiö, jolla on lähes 70 vuoden kokemus alalta. Meiltä saat taloteknisten ratkaisujen lisäksi mm. kaikki tarpeisiisi sopivat sähkö- ja  LVI-urakoinnit saman katon alta. 

Perheyhtiönä haluamme rakentaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja kehittyä yhdessä asiakkaidemme kanssa. 

Ota siis yhteyttä ja kysy lisää! 

LÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Oulun toimipisteen yhteystiedot:

Kempeleentie 7

90400 Oulu

asiakaspalvelu.oulu@arosystems.fi