Länsimetro on rakennuttanut metrovarikon Sammalvuoreen. Sammalvuoren varikkotoiminnoilla on maan alla kaksi hallia – toiseen tulevat junien yösäilytystilat 20 junayksikölle ja toiseen huoltotoiminnot. Huoltohallin pituus on noin 300 metriä ja sen leveys on mitoutettu kolmen junan mukaan. Työskentelytiloineen leveys on noin 25 m. Huoltohallin pohjoispäätyyn sijoitetaan lisäksi teknisiä tiloja. Junien säilytystilan pituus on noin 400 m ja sen leveys noin 26 m. Varikko valmistui vuonna 2020. Metrovarikko on metrojunien säilytys- ja huoltopaikka. HKL aloitti Länsimetron rataosuudelle sijoittuvan varikon varustamisen vuonna 2021. Metroliikenteen arvioidaan jatkuvan Matinkylästä pääteasemalle Kivenlahteen vuonna 2023.

Oamk Linnanmaa kokoaa pääosan Oulun ammattikorkeakoulun opetus-, tutkimus- ja kehitystoiminnoista yhteen rakennukseen Linnanmaan kampukselle. Vaiheistetussa hankkeessa peruskorjatut uudet, modernit ja monikäyttöiset tilat mahdollistavat tehokkaan yhteistyön Oulun yliopiston kanssa, niin tilojen kuin toiminnankin osalta.

Oulun Ammattikorkeakoulun ja Oulun yliopiston muodostamasta yhteiskampus on yksi Euroopan suurimmista sisäkampuksista. Yhteiskampuksella on noin 24 000 opiskelijaa saman katon alla.

Aro Systems vastasi kohteen peruskorjauksen yhteydessä koko talotekniikan toteuttamisesta (LVISA). Kohde valmistui kesällä 2020.

Kyseessä erittäin nopealla aikataululla toteutettava Nokian entisen pääkonttorin tilojen päivitys vastaamaan tämän päivän monitoimitilojen vaatimuksia. Aro Systems vastasi kohteen taloteknisten järjestelmien (LVISA) muutoksista ja päivityksestä.

Toteutimme osittain suojellun vanhan toimistorakennuksen peruskorjauksen työyhteenliittymänä projektinjohtomallilla. Aro Systems vastasi kohteen talotekniikkatöiden toteutuksesta toisena pääurakoitsijana. Kohde oli toteutukseltaan vaativa kohde, vanhaan arvokiinteistöön toteutettiin tämän päivän monitoimitilan vaatimat olosuhteet, ministeriön henkilöstön työskentelyä varten, huomioiden arvokiinteistön mukanaan tuomat vaatimukset.