Ketterä kumppani

Tarvitsetko toimintavarmuutta vai tuliko jo kiire? Hoidamme vikakorjaukset nopeasti ja otamme vastuullemme säännölliset taloteknisten järjestelmien ennakkohuollot.

Sähköautojen latausratkaisut

Liikenteen nopea sähköistyminen edellyttää ripeitä toimenpiteitä myös kiinteistöiltä. Kerromme mielellämme sähkö- ja hybridiautojen latausratkaisuista.

Lue lisää

Talotekniikan ylläpitosopimus

Kiinteistön käyttäjät edellyttävät maksamansa korvauksen vastineeksi häiriöttömyyttä. Ja mahdollisen häiriön sattuessa nopeaa ratkaisua. Yhä useammat kiinteistöt varmistavat sen talotekniikan ylläpitosopimuksella.

Lue lisää

Tilamuutosprojektit

Muutos – kaikkien aikojen soppa vai sukkana sisään? Kun yksi ja sama työnjohtaja vastaa sekä sähkö- että lvi-töiden suorittamisesta ja valvonnasta, jälkimmäinen vaihtoehto on todennäköinen.

Lue lisää

24 h päivystys

Kun tunnemme hoidossamme olevan kiinteistön talotekniikan perinpohjaisesti, pystymme tarjoamaan tavallista kattavampia palveluita. Sopimusasiakkaamme ovat erityisasemassa.

Lue lisää

Kiinteistöautomaatio

Kiinteistö elää omaa elämäänsä, kunhan sille annetaan siihen edellytykset. Jatkuvasti kehittyvä kiinteistöautomaatio tekee kohteista entistä itsenäisempiä. Valvontaa ne kuitenkin kaipaavat.

Lue lisää

Energiatehokkuusratkaisut

Jatkuva kustannustason nousu ohjaa myös kiinteistöissä etsimään säästöratkaisuja käyttökustannuksista. Se on mahdollista: säästö energiankäytössä tarkoittaa säästöä rahassa.

Lue lisää

Älykäs valaistus

Miksi valaista tyhjää tilaa? Onko valaistus optimaalinen työtehtävää ajatellen? Pystyisimmekö säästämään valaistuksesta menettämättä työtehoa? Mikä se led oikein on; sopiiko se toimistoihin?

Lue lisää

Vikakorjaukset

Sen lisäksi että häiriö tai vika talotekniikassa voi aiheuttaa kiinteistölle vakavia vaurioita ja käyttökatkon käyttäjille, se koettelee myös hermoja. Nopea korjaus, rauhallisempi mieli.

Lue lisää