Kivenlahden pysäköintilaitoksen rakentaminen alkoi marraskuussa 2021, ja se valmistuu keväällä 2023. Pysäköintilaitokseen rakennetaan noin 650 liityntäpysäköintipaikkaa autoille, sähköautojen latauspisteitä ja 50 pyöräpaikkaa. Pysäköintilaitos sijaitsee Kivenlahden metroaseman länsipuolella, aseman läntisen sisäänkäyntirakennuksen vieressä.

Aro Systems vastaa kohteen sähköurakoinnista ja rakennusautomaatiosta.

Espoon Mikkelään rakennettava liiketilakiinteistö tulee palvelemaan monipuolisesti. Osoitteeseen Teirinsyrjä 2 B rakentuu yhteensä noin 7 200m² laajuinen rakennus, johon tulee noin 2 500m² laajuinen K-Supermarket ja noin 4 700m² laajuinen Onninen Express -myymälä.

Työt tontilla käynnistyvät maanrakennustöillä marraskuun alusta 2021, ja hanke valmistuu marraskuussa 2022.

Aro Systems toteuttaa kohteen sähköurakoinnin.

Aro Systems vastasi tämän uuden 12-kerroksisen rakennuksen sähkö- ja lvi-töistä.

Merimieseläkekassalle rakennettu kiinteistö tulee olemaan kiinteä osa Tapiolan keskustaa ja liiketilojen osalta rakennus liittyy viereiseen Ainoan kauppakeskukseen. Kiinteistöön rakennettiin nykyaikaiset, energiataloudelliset ja vähän ympäristöä kuormittavat talotekniikkaratkaisut. Asunnot varusteltiin muun muassa huoneistokohtaisella lämmöntalteenotolla varustetulla ilmanvaihdolla, tehokkaalla viilennyksellä ja helppokäyttöisillä ohjausjärjestelmillä.

Rakennuksen liiketilaosioille haetaan LEED-sertifiointi, joka tarkoittaa esimerkiksi valaistusratkaisujen osalta LEED-vaatimusten huomioimista. LEED-sertifiointi on rakennuksille ja kiinteistöille tarkoitettu kansainvälinen ympäristösertifiointijärjestelmä. Se myönnetään rakennuksille, jotka ovat täyttäneet vaaditut kiinteistön käyttöön ja ylläpitoon liittyvät ympäristöasiat.

Länsimetro on rakennuttanut metrovarikon Sammalvuoreen. Sammalvuoren varikkotoiminnoilla on maan alla kaksi hallia – toiseen tulevat junien yösäilytystilat 20 junayksikölle ja toiseen huoltotoiminnot. Huoltohallin pituus on noin 300 metriä ja sen leveys on mitoutettu kolmen junan mukaan. Työskentelytiloineen leveys on noin 25 m. Huoltohallin pohjoispäätyyn sijoitetaan lisäksi teknisiä tiloja. Junien säilytystilan pituus on noin 400 m ja sen leveys noin 26 m. Varikko valmistui vuonna 2020. Metrovarikko on metrojunien säilytys- ja huoltopaikka. HKL aloitti Länsimetron rataosuudelle sijoittuvan varikon varustamisen vuonna 2021. Metroliikenteen arvioidaan jatkuvan Matinkylästä pääteasemalle Kivenlahteen vuonna 2023.

Espoon eteläosaan, Länsiväylän viereen, on valmistumassa suuri Lippulaiva-kauppakeskus Espoonlahden metroaseman sisäänkäyntien päälle. Kiinteistösijoitusyhtiö Citycon oyj:n Skanska-konsernilta tilaamaan kauppakeskukseen tulee 44 000 bruttoneliömetriä yrityksille vuokrattavia tiloja. Avajaisia on tarkoitus viettää maaliskuun lopussa.