Nykyaikaisella valaistuksella jopa 60 % säästöä

Valaistuksen päivittämisellä voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä sähkönkulutuksessa. LED-valaistukseen siirryttäessä valaistuksen sähkönkulutus laskee tapauskohtaisesti jopa 40­­­­­­­­­­–60 %. Sähkönkulutuksen vähenemisen lisäksi valaistukseen käytettävät ylläpitokulut laskevat LED-valaistuksen pidemmän käyttöiän ansiosta.

Pienoisloistelamput, loistelamput ja osa halogeenilampuista tulevat poistumaan markkinoilta vuoden 2023 kuluessa. Poistuvia tuotteita sisältävän valaistuksen päivittämiseen on kaksi tapaa. Vanhan valaisimen tilalle voidaan vaihtaa uusi nykyaikainen LED-valaisin, joka on monessa tapauksessa järkevin toimintatapa. Vaihtoehtoisesti olemassa olevaan valaisimeen voidaan vaihtaa nykyisen valonlähteen tilalle uusi LED-lamppu. Tällöin tulee kuitenkin varmistaa lampun yhteensopivuus valaisimen kanssa ja toteuttaa mahdolliset valaisimen muutostyöt.

Aro Systemsin tarjoamassa kiinteistön valaistuskartoituksessa selvitämme nykyisen valaistuksen päivittämismahdollisuudet ja tarpeet, joiden perusteella laadimme toimenpide-ehdotuksen ja tarjouksen valaistuksen nykyaikaistamisesta. Toimenpiteet perustuvat nykyisten valaisimien kuntoon ja toteutusratkaisun kustannustehokkuuteen.

Kysy lisää ja tilaa valaistuskartoitus kiinteistöösi tästä!