Aro Systems Suomen suurimman hotellihankkeen sähköurakoitsijaksi

Aro Systems toteuttaa Helsinki-Vantaan lentoasemalle avautuvan Suomen suurimman hotellikokonaisuuden sähkötyöt. Rakennustyöt kohteessa ovat jo käynnissä ja hotelli avataan terminaali 2:n yhteyteen vuonna 2024. Nordic Choice Hotelsin operoima kokonaisuus tarjoaa yli 700 huonetta.

Uudistuvan Helsinki-Vantaan lentoaseman sydämeen valmistuva 13-kerroksinen kokonaisuus on Suomen suurin hotellihanke. Hotellin operaattoriksi tulee Nordic Choice Hotels. Kyseessä on norjalaislähtöisen hotelliketjun suurin hotellihanke. Ketju tunnetaan erityisesti persoonallisesta perustajastaan, norjalaismiljardööri Petter Stordalenista. Hänen konserniinsa ovat Suomessa tähän asti kuuluneet Clarion-hotellit sekä entiset Kämp Groupin hotellit. Kansainvälisesti ketjuun kuuluu yli 200 hotellia.

Nordic Choice Hotels tuo Helsinki-Vantaalle hankkeen myötä kaksi eri hotellikonseptia. Suunnitellut hotellikonseptit tarjoavat tulevaisuudessa matkustajille muun muassa viisi ravintolaa sekä spa- ja kuntosalitilat. Lisäksi hotellissa on korkealaatuiset ja laajat kokous- ja konferenssipalvelut, ja sen kattokerrokseen tulee kaikille vierailijoille avoin Sky Bar.

”Aro Systemsillä on vahva osaaminen vaativien hotellikohteiden talotekniikasta. Viime vuosina olemme olleet toteuttamassa muun muassa Helsingin päärautatieasemalle valmistunutta Scandic Grand Central -hotellia, Pasilan Triplan Sokos Hotellia ja ikonisen Hotelli Presidentin peruskorjausta. Olemme todella innoissamme päästessämme jälleen hyödyntämään osaamistamme tässä merkittävässä hotellihankkeessa”, sanoo Etelä-Suomen sähköurakoinnin yksikönjohtaja Jani Aro.

Rakennushankkeen pääurakoitsijana toimii Skanska.