Aro Systemsille useita uusia talotekniikkahankkeita pääkaupunkiseudulle ja Tampereelle

Aro Systemsin tilauskanta on vahvistunut useilla uusilla tilauksilla Helsingissä ja Tampereella.

Kulma21, Helsinki

Kuva: NCC

Vanha Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan talo Pohjoisella Rautatiekadulla Helsingin ydinkeskustassa kantaa jatkossa nimeä Kulma21, kun talo uudistetaan monipuoliseksi toimitilaksi. Rakennus toteutetaan BREEAM-ympäristöluokituksen uusimpien kriteerien mukaiselle Excellent-tasolle ensimmäisenä korjausrakennushankkeena Suomessa. Pääurakoitsijana toimii NCC Suomi ja Aro Systems vastaa kohteen sähköurakoinnista.

Boost C5, Helsinki

Visualisoitu kuva: Tengbom Oy / Pembroke

Boost C5 on uusi toimistorakennus, joka sijoittuu Aleksis Kiven kadulle Helsinkiin. Hankkeen tilaaja on globaali kiinteistökehittäjä Pembroke ja rakentajana toimii NCC Suomi. Vanhaksi jäänyt toimistorakennus korvataan kestävän kehityksen mukaisella ja energiatehokkaalla 21 000 m2:n uudisrakennuksella, joka suunnitellaan korkeimman tason LEED Platinum -ympäristöstandardin mukaisesti. Aro Systems vastaa toimistorakennuksen sähköurakoinnista.

Kivistön palvelukeskittymä, Vantaa

Kivistön palvelukeskittymä rakennetaan loistavien julkisen- ja kevyenliikenteen yhteyksien solmukohtaan. Ensimmäisessä vaiheessa toteutetaan palveluita tarjoava liikekeskus. Aro Systems vastaa tässä Lehto Groupin hankkeessa koko LVIS-urakoinnista.

Tammelan stadion, Tampere

Kuva: Pohjola Rakennus 

Pohjola Rakennus rakentaa Tampereen uuden Tammelan jalkapallostadionin ja Aro Systems vastaa hankkeen sähköurakoinnista. Uusi stadion korvaa Tammelan jalkapallokentän, ja valmistuttuaan vastaa jalkapallon harrastajamäärien ja yleisösuosion kasvuun sekä parantaa lajin toimintaedellytyksiä sekä paikallisesti että kansallisesti. Stadion täyttää 8000 hengen katsomoineen UEFA:n korkeimman eli neloskategorian vaatimukset, mikä mahdollistaa korkean tason kansainväliset ottelut.

 

 

Lisätietoja:

Isto Hietanen
liiketoimintajohtaja, Talotekniikkaurakointi, Etelä -Suomi
isto.hietanen(at)arosystems.fi
puh. 050 469 5495

Harri Lindström
liiketoimintajohtaja, Keski-Suomi
harri.lindstrom(at)arosystems.fi
puh. 050 598 1460