Oulun kaupungintalon peruskorjaus alkaa

Aro Systems on allekirjoittanut sopimuksen LVIA-töistä Oulun kaupungintalon peruskorjauksessa.

1880-luvulla valmistuneen Oulun kaupungintalon perusparannus on parhaillaan käynnistymässä. Kaupungintalon korjaukset toteutetaan yhteistoiminnallisena suunnittele ja rakenna -urakkana. Hankkeen toteutuksesta vastaa KTC Group Oy. Remontti valmistuu vuoden 2023 loppuun mennessä. Hankkeen toteutusvaiheen aikaiset kustannukset ovat noin 17,5 miljoonaa euroa.

Merkittävimmät korjaustoimet kohdistuvat rakennuksen vesikattoon, ylä-, väli- ja alapohjarakenteisiin. Korjauslaajuuden vuoksi myös talotekniikka joudutaan uusimaan. Korjauksilla pyritään varmistamaan rakennuksen turvallisuus ja terveellisyys ja samalla päivitetään rakennuksen toiminnallisuutta. Pohjakerroksen tiloja avataan jatkossa kaupunkilaisille.

 

 

Lisätietoja:

Tapani Keränen
Liiketoimintajohtaja, Talotekniikkaurakointi, Pohjois-Suomi
tapani.keranen(at)arosystems.fi