Aro Systems toteuttaa talotekniikan Säteilyturvakeskuksen uusiin toimitiloihin

Senaatti-kiinteistöt on valinnut Aro Systemsin toteuttamaan koko talotekniikan (LVIS) Vantaan Jokiniemeen rakennettavaan Säteilyturvakeskuksen (STUK) uuteen toimistorakennukseen. Kohde toteutetaan projektinjohtourakkana ja päätoteuttaja on SRV Rakennus Oy. Talotekniset työt kohteessa alkavat heti ja uuden rakennuksen on määrä valmistua vuoden vaihteessa 2021-2022.

Uuden toimistorakennuksen laajuus on 12 700 bruttoneliömetriä. Toimitiloille asetetut vaatimukset ovat erityisen tiukat. Vaativiin asiantuntijatehtäviin soveltuvien toimistotilojen lisäksi rakennukseen tulee tiloja laboratorio- ja valmiustoimintaa varten.

 

Lisätietoja:

Isto Hietanen
Liiketoimintajohtaja
Talotekniikkaurakointi, Etelä-Suomi
isto.hietanen@arosystems.fi