Isto Hietanen nimitetty Aro Systemsin Etelä-Suomen Talotekniikkaurakoinnin liiketoimintajohtajaksi

Aikaisemmin Suomen LVI-liiton toiminnanjohtajana toiminut Isto Hietanen on nimitetty Aro Systemsin Etelä-Suomen talotekniikkaurakoinnista vastaavaksi liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hietanen aloittaa uudessa tehtävässään 14.1.2020.

”Aro Systems on kasvanut voimakkaasti viimeisten vuosien aikana ja erityisesti Etelä-Suomessa, jossa meillä on tälläkin hetkellä käynnissä useita mittavia kokonaistalotekniikkaurakoita. Kuluneen vuoden aikana olemme suunnitelmallisesti kehittäneet toimintaamme entistä asiakaslähtöisemmäksi, vastataksemme paremmin asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin. Tästä esimerkkinä muun muassa AroStartti-toimintamalli projektien onnistuneen aloituksen varmistamiseksi sekä projektien asiakaskokemuksen mittaaminen sen eri vaiheissa. Iston nimityksellä tulemme vahvistamaan entisestään kasvavan liiketoimintayksikkömme johtamista ja henkilöstökokemusta, jotka mahdollistavat asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun kaikilla Etelä-Suomen talotekniikkaurakoinnin osa-alueilla”, sanoo Aro Systemsin toimitusjohtaja Mika Huovinen.

Isto Hietasella on pitkä työhistoria LVISA-urakoinnin parista. Hän on toiminut aikaisemmin muun muassa Assemblin Oy:n Energiatehokkuusliiketoiminnan johtajana ja Siemens Osakeyhtiön Energia- ja Elinkaaripalveluiden liiketoiminnan johtajana. Lisäksi Istolla on kokemusta myös LVIA-suunnittelun johtamisesta.

Lisätietoja:

Mika Huovinen
Toimitusjohtaja
p. 040 842 4411
mika.huovinen@arosystems.fi