Tuemme Pelastakaa Lapset ry:n työtä tänä jouluna

Aro Systems tukee perinteisesti joulukorttirahoilla vaihtuvia hyväntekeväisyyskohteita. Tänä vuonna olemme lahjoittaneet joulukortti- ja joululahjavarat Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen.

Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1922 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja pyrkii edistämään lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset on osa Save the Children – järjestöä, joka toimii lasten hyväksi yli 120 maassa. Järjestön tehtävänä on parantaa sitä tapaa, jolla lapsia kohdellaan sekä saada aikaan välittömiä ja pysyviä parannuksia lasten elämään.

Aro Systems toivottaa kaikille asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta!