Aro Systems muuttaa uusiin toimitiloihin Helsingissä 

Aro Systems muuttaa loppuvuodesta 2019 Helsingin Pitäjänmäkeen Ultimes Business Garden II:een. Rakennus on valmistunut tänä vuonna ja muuton myötä Aro Systems saa käyttöönsä nykyaikaiset pääkonttoritilat keskeiseltä paikalta.

Ultimes Business Garden -kokonaisuus sijaitsee Pitäjänmäen paraatipaikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tuleva Raide-Jokeri parantaa alueen liikenneyhteyksiä entisestään. Ultimeksen seuraava vaihe on jo suunnitteluvaiheessa ja valmistuessaan korttelissa tulee olemaan yhteensä kuusi toimitaloa.

”Henkilöstökokemus on yksi strategiamme ydinalueista ja haluamme muutolla käyttöömme modernit nykypäivän johtamista ja tiimityöskentelyä tukevat toimitilat. Yritys- ja työnantajamielikuvaa tukevat viihtyisät toimitilat hyvien liikenneyhteyksien äärellä ovat myös merkittävässä asemassa kilpailtaessa tulevaisuuden osaajista. Business Garden -konsepti ja siihen kuuluvat monipuoliset lisäpalvelut vakuuttivat meidät etsiessämme uusia toimitiloja”, sanoo Aro Systemsin toimitusjohtaja Mika Huovinen.

 

Lisätietoja:
Jukka Aro
Markkinointi- ja viestintäjohtaja
jukka.aro@arosystems.fi