Aro Systems aloittaa Pohjois-Suomen Kiinteistösijoitus Oy:n rakennusautomaation ja talotekniikan ennakoivan ylläpidon

Aro Systems Oy ja Pohjois-Suomen Kiinteistösijoitus Oy ovat allekirjoittaneet puitesopimuksen talotekniikan huollosta ja ylläpidosta.
Sopimukseen sisältyy vuosittain toteutettava rakennusautomaation ja talotekniikan vuosihuollot, raportointi, elinkaarihallinta ja viankorjauspalvelut sekä viankorjauksen toteutuksen sähköinen seuranta.

Kohteisiin on suoritettu rakennusautomaation kartoitus kevään 2018 aikana ja syksyn 2018 aikana kohteisiin tehdään kartoituksessa havaittujen puutteiden korjaaminen ja vuosihuolto. Sopimuksen tavoitteena on varmistaa rakennusautomaation ja talotekniikan ennakoiva ylläpito ja tuki kiinteistöhuollolle.  Tavoitteena on laajentaa yhteistyötä rakennusautomaation etähallintaan ja energiatehokkuuteen.

Puitesopimus sisältää mahdollisuuden käyttää Aro Systems Oy:n vahvaa osaamista LVIS – huoltopalveluissa Pohjois-Suomen Kiinteistösijoitus Oy:n kiinteistöissä ja tytäryhtiöissä sekä Isännöintipalvelu Hanhisalon isännöimissä taloyhtiöissä. Sopimukseen kuuluvat Kuhmon, Sotkamon, Kuusamon, Pudasjärven ja Oulaisten virastotalot ja Koy Messi.

Lisätietoja:

Urpo Väisänen
Liiketoimintapäällikkö
Talotekniikkahuolto, Pohjois-Suomi
puh. 010 835 6301
urpo.vaisanen(at)arosystems.fi