Aro Systems toteuttaa Pasilan Triplan uuden hotellin sähkötyöt

Aro Systems on allekirjoittanut YIT:n kanssa sopimuksen uuden Pasilan Triplan yhteyteen rakenteilla olevan hotellin sähkötöistä. Sokotel Oy:n operoitavaksi tuleva hotelli valmistuu 2020.

Huipputasoisessa täyden palvelun hotellissa on noin 430 huonetta, ja se tulee olemaan kapasiteetiltaan Suomen suurimpia. Hotelliasiakkailla on käytössään kattavat ravintolapalvelut ja mahdollisuus kuntoilu- ja hyvinvointipalveluiden käyttämiseen. Hotelli tarjoaa myös monipuoliset ja muunneltavat kokoustilat.

Tripla, Helsingin uusi keskusta ja Mall of Tripla, sen torit ja kauppakadut. Uudesta Keski-Pasilan keskuksesta on tulossa pieni kaupunki, jossa voi hoitaa kaikki ne asiat, mitä kaupungin keskustassa on totuttu hoitamaan. Aro Systems vastaa myös uuden kauppakeskuksen parkkihallien LV-urakoinnista.

Lisätietoja:

Jarmo Töyräs
Myyntijohtaja
puh. 040 553 1615
jarmo.toyras(at)arosystems.fi

 

Kuva: YIT