ARO SYSTEMS UUDISTAA ORGANISAATIOTAAN

Osana kannattavan kasvun strategiaansa Aro Systems on uudistanut organisaatiorakennettaan 6.9.2018 alkaen. Muutos vahvistaa entisestään toimintaamme kokonaisvaltaisena talotekniikkaurakoitsijana, parantaa projektinhallintaamme ja mahdollistaa dynaamisemman toimintatavan. Uusi organisaatiorakenteemme tarjoaa jatkossa asiakkaillemme selkeämmät alueelliset vastuuhenkilöt koko talotekniikan osalta.

Uudessa organisaatiomallissa liiketoiminta jakautuu kahteen liiketoimintayksikköön, talotekniikkaurakointiin ja talotekniikkahuoltoon. Talotekniikkahuollon liiketoimintajohtajana toimii Jari Hagström. Talotekniikkaurakoinnissa Etelä-Suomen liiketoimintajohtajaksi on nimitetty Hannu Rissanen, Keski-Suomen liiketoimintajohtajaksi Harri Lindström ja Pohjois-Suomen liiketoimintajohtajaksi Tapani Keränen. Liiketoimintajohtajat vastaavat oman alueensa taloudellisista ja laadullisista tuloksista, raportoivat toimitusjohtajalle ja kuuluvat Aro Systemsin johtoryhmään.  

Aro Systemsin johtoryhmän kokonaisuudessaan näet täältä.

 

Lisätietoja:

Mika Huovinen
Toimitusjohtaja
puh. 040 842 4411
mika.huovinen(at)arosystems.fi