Aro Systems NCC:n kumppaniksi Oulun Linnanmaan yliopistokampuksen peruskorjaukseen

Oulun Linnanmaan yliopistokampuksen päätoteuttaja, NCC Suomi Oy, on valinnut Aro Systemsin kumppanikseen kohteen peruskorjaukseen. Hankkeeseen sisältyy myös pieni määrä uudisrakentamista. Aro Systems vastaa kohteen talotekniikkaurakoinnista. Työmaa valmistuu kesäkuussa 2020.

Oulun Ammattikorkeakoulun ja Oulun yliopiston muodostamasta yhteiskampuksesta tulee yksi Euroopan suurimmista sisäkampuksista. Yhteiskampuksella tulee olemaan noin 24 000 opiskelijaa saman katon alla.

– Haluan kiittää NCC:tä luottamuksesta, tämä on hienoa jatkoa NCC:n ja Aro Systemsin väliselle pitkäaikaiselle yhteistyölle. Oulussa olemme yhdessä mukana myös Tulevaisuuden Sairaala OYS 2030 -allianssihankkeessa ja yhteistyö on aina toiminut erinomaisesti, sanoo Aro Systemsin varatoimitusjohtaja Jarmo Töyräs.

Lisätietoja:

Tapani Keränen
Liiketoimintajohtaja
Talotekniikkaurakointi, Pohjois-Suomi
tapani.keranen(at)arosystems.fi