Aro Systems vaihtaa Oulun alueella 7500 vesimittaria

Heikki Kortetjärvi on yksi vesimittareita vaihtavista Aro Systemsin LVI-asentajista.

Aro Systems ja Oulun Vesi ovat allekirjoittaneet sopimuksen vesimittareiden määräaikaisvaihdoista vuosille 2018-2020. Sopimuskauden aikana Aro Systems vastaa noin 7500 vesimittarin vaihdosta Oulun Veden asiakkaiden kiinteistöissä.

Mittarinvaihtoajankohdasta ilmoitetaan ennakkoon Aro Systems Oy:n toimesta kaikille Oulun Veden asiakkaille, joille mittari tullaan vaihtamaan. Ennakkoilmoituksessa kerrotaan vaihtotyöstä tarkemmin ja annetaan ohjeet miten toimitaan jos ehdotettu ajankohta ei sovi. Vanhan vesimittarin lukema kirjataan vaihtotyön aikana ja viedään Oulun Veden asiakastietojärjestelmään. Tällä tavoin varmistetaan, että kiinteistön vedenkulutustiedot pysyvät ajan tasalla. Mittarin vaihdosta annetaan tosite myös asiakkaalle.

 

Lisätietoja:

Urpo Väisänen
Liiketoimintapäällikkö
Talotekniikkahuolto, Pohjois-Suomi
puh.
050 5017 023

urpo.vaisanen(at)arosystems.fi