Osaaville sähkö- ja LVI-asentajille riittää kysyntää!

Nykyaikaisen talotekniikan hallinta vaatii vankkaa osaamista. Kun sähkö- ja LVI-työt ovat toteutettu kestävällä tavalla, voidaan toimivista toteutuksista nauttia ja hyötyä pitkälle tulevaisuuteen. Kustannuksissa pitäytyminen, energiatehokkuuden huomioiminen, turvallisuusvaatimusten noudattaminen ja pitävä aikataulu ovat projektiemme keskeisiä kohtia. LVI- ja sähköasennuksia tekevä Aro Systems on perheyritys, jonka toimintatapoihin luotetaan. Sähköasentajamme ja LVI-asentajamme toteuttavat kohteet suurella asiantuntijuudellaan.

 

LVI-asentajamme ja sähköasentajamme työssään

Aro Systemsin LVI-asentajat hyödyntävät laaja-alaisesti osaamistaan niin uudisrakennuskohteissa kuin saneerauskohteissa. Olipa kyseessä LVI-työt, ilmastointi-/ilmanvaihtotyöt tai muut LVIA-tekniikan toteutukset, Aro Systemsin LVI-asentajat hoitavat työt ammattitaitoisesti ja luotettavasti. LVI-urakointi ja LVI-asennus ovat keskeisiä toiminnassamme ja niiden kehittämiseen panostamme jatkossakin vahvasti.

Aro Systemsillä sähköasentajat pääsevät hyödyntämään laaja-alaisesti tietotaitoaan. Sähköasentajan työ on vaativaa ja usein itsenäistäkin. Haasteellisissa kohteissa sähköasentajamme työskentelevät tiimeittäin. Uudisrakentamisen ja saneerauskohteiden erilaiset haasteet tuovat arkeen omat mausteensa. Toteutamme pienimuotoiset sähkötyöt ja laajamittaiset sähköurakointi-kohteet asiantuntevasti ja aina erityistä turvallisuutta noudattaen. Asiakkaamme saavat meiltä sähköasennus- ja -urakointityöt muun muassa seuraavin toteutuksin:

  • sähkönjakelujärjestelmät
  • telejärjestelmät
  • ohjaus- ja valvontajärjestelmät
  • tuotantokoneet ja -laitteet
  • ilmajohto- ja maakaapelityöt
  • muut sähkötyöt

Asiakkaamme saavat meiltä sähkötyöt monipuolisesti kohteen tarpeen mukaan. Sähköasentajiemme vaihtelevaan työnkuvaan kuuluvat asennustyöt, kokoamiset, huollot ja testaukset kaikkine yksityiskohtineen.

Säännöllisellä huoltosopimuksella varmistetaan ammattilaiset nopeasti paikalle

Sähkö- ja LVI-töiden huoltosopimuksella asiakkaamme varmistavat kiinteistöjensä talotekniikan kokonaisvaltaisen ylläpidon. Esimerkiksi tuotantolaitokset ja erilaiset terveydenhuollon kohteet ovat herkkiä sähköjärjestelmien kannalta, ja luotettava talotekniikan kumppani on kiinteistöjen käyttäjälle erityisen tärkeä. Aro Systems tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoiset LVI- ja sähköasentajat, tarvittaessa ympäri vuorokauden.

Tekijöitä Ruoholahdesta Rotuaalille

Aro Systemsillä tekijöitä riittää ympäri Suomen. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Oulussa, joista palvelemme joustavasti lähikuntiin niin pieninä osatoteutuksina kuin laajamittaisina ja vaativina kokonaisurakoina.

 

Aro Systemsillä viihdytään

Yrityksemme työllistää laaja-alaisesti LVIS-alan ammattilaisia. Yrityksemme palveluksessa työskentelee yli 250 talotekniikan ammattilaista sähköasentajista LVI-asentajiin. Myös moni alan opiskelijoista tulee harjoittelun ja valmistumisen jälkeen yritykseemme töihin. Perheyrityksemme panostaa vahvasti hyvien tekijöiden rekrytointiin ja tarjoaa heille vastineeksi hyviä kehittymisen paikkoja innostavassa ilmapiirissä. Kannustavat työkaverit ja hyvä tekemisen meininki saavat työntekijämme viihtymään yrityksessämme. Kun joukossa on tuoreita valmistuneita sekä LVI- ja sähköalan kokeneita alan konkareita, syntyy toimivaa ja nykypäivän taloteknisiin haasteisiin vastaavaa jälkeä.

Lue lisää ja katso avoimet työpaikat!