Raitinkartanon kokonaisvaltainen talotekniikkaurakointi Aro Systemsille

Aro Systems ja Fira ovat allekirjoittaneet sopimuksen uuden Espoon Tapiolassa sijaitsevan Raitinkartanon liike- ja asuinrakennuskokonaisuuden talotekniikkaurakoinnista. Sopimuksen mukaisesti Aro Systems tulee vastaamaan tämän uuden 12-kerroksisen rakennuksen sähkö- ja lvi-töistä.

Merimieseläkekassalle rakennettava kiinteistö tulee olemaan kiinteä osa Tapiolan keskustaa ja liiketilojen osalta rakennus liittyy viereiseen Ainoan kauppakeskukseen. Kiinteistöön rakennetaan nykyaikaiset, energiataloudelliset ja vähän ympäristöä kuormittavat talotekniikkaratkaisut. Asunnot tullaan varustelemaan muun muassa huoneistokohtaisella lämmöntalteenotolla varustetulla ilmanvaihdolla, tehokkaalla viilennyksellä ja helppokäyttöisillä ohjausjärjestelmillä.  

Rakennuksen liiketilaosioille tullaa hakemaan LEED-sertifiointi, joka tarkoittaa esimerkiksi valaistusratkaisujen osalta LEED-vaatimusten huomioimista. LEED-sertifiointi on rakennuksille ja kiinteistöille tarkoitettu kansainvälinen ympäristösertifiointijärjestelmä. Se myönnetään rakennuksille, jotka ovat täyttäneet vaaditut kiinteistön käyttöön ja ylläpitoon liittyvät ympäristöasiat. 

Rakentaminen alkaa syksyllä 2018 ja rakennus valmistuu 2020.

Lisätietoja:
Jarmo Töyräs
Myyntijohtaja
puh. 040 553 1615
jarmo.toyras@arosystems.fi