Tikkurilan Silkin toimistorakennuksen saneeraustyöt käynnistyivät

Aro Systems vastaa Tikkurilan Silkin niin sanotun B-rakennuksen koko talotekniikan uusimisesta osana Lujatalon johtamaa rakennuksen saneerausta. Kohteen kaikki vanhat talotekniset järjestelmät puretaan ja korvataan uusilla nykyaikaisilla taloteknisillä ratkaisuilla. Saneerauksen myötä rakennus tulee muuntumaan eri kokoisiksi toimistotiloiksi neljässä eri kerroksessa.

Tikkurilan Silkkitehdas on alun perin rakennettu Keravanjoen rannalle 1934 ja sitä on laajennettu useaan otteeseen. Toimistotiloiksi saneerattava rakennus on alun perin rakennettu kahdessa vaiheessa, vuosina 1951 ja 1954.  Teollinen toiminta Silkkitehtaassa päättyi vuonna 1990 ja rakennus siirtyi Renor Oy:n haltuun vuonna 2004. Renor Oy kehittää nyt tästä kävelymatkan päässä Tikkurilan juna-asemasta olevasta alueesta Vantaan kauneinta kaupunkikorttelia. Nyt saneerattavat toimistotilat valmistuvat ensimmäisenä joulukuussa 2018.  Modernissa kaupunkikorttelissa tulee korostumaan yhteisöllisyys ja rento yhdessäolo, jota tukevat tämän päivän toiminnallisuudet ja palvelut.

 

Lisätietoja:
Jarmo Töyräs
Myyntijohtaja
puh. 040 553 1615
jarmo.toyras@arosystems.fi