Muutoksia Aro Systems Oy:n johdossa

Aro Systems on talotekniikka-alan perheyhtiö yli 60 vuoden kokemuksella. Keskitymme toiminnassamme vaativiin sähkö-, LVI-alan ja kiinteistöhuollon kumppanuuksiin. Vuonna 2017 Aro Systems teki 43 miljoonan euron liikevaihdon ja työllisti 250 henkilöä. Tulevina vuosina tavoittelemme tuntuvaa liikevaihdon kasvua. Tavoitteemme on kasvaa kannattavasti valituissa kasvukeskuksissa tarjoamalla asiakkaillemme talotekniikkahankkeiden parasta asiakaskokemusta.

Aro Systemsille asetettujen kasvutavoitteiden saavuttamiseksi ja strategian jalkauttamisen tehostamiseksi yhtiön hallitus on päättänyt tehdä muutoksia Aro Systemsin johdossa. Toimitusjohtaja Petri Myllyniemi luopuu tehtävästään 7.2.2018 ja jättää yrityksen.

– Haluan kiittää Petri Myllyniemeä hänen yhtiön hyväksi tekemästään työstä ja toivottaa hänelle menestystä uusien haasteiden parissa, sanoo hallituksen puheenjohtaja Paavo Aro.

Aro Systems Oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi EMBA Mika Huovisen (41), joka on toiminut Aro Systemsin talous- ja varatoimitusjohtajana vuodesta 2015 lähtien. Nimitys astuu voimaan välittömästi.

– Mika Huovisen tärkeimpiä tehtäviä tulee olemaan strategiamme mukaisten liiketoimintamahdollisuuksien tehokas hyödyntäminen ja toiminnan jatkuva kehittäminen, sanoo Paavo Aro.

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja, yrittäjäneuvos
Paavo Aro
paavo.aro@aroyhtiot.fi
0400 430 763

Markkinointi- ja viestintäjohtaja
Jukka Aro
jukka.aro@arosystems.fi
040 838 6034

Aro Systems Oy on Suomen johtavia talotekniikan asiantuntija- ja palveluyhtiöitä yli 60 vuoden kokemuksella. Perheyhtiömme palvelut kattavat talotekniikan urakointipalvelut uudis- ja saneerauskohteissa sekä talotekniset huoltopalvelut. Toimimme pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen ja Oulun talousalueilla.