^

Aro Systems toimii Helsingin, Tampereen ja Oulun seudulla. Vastaamme taloteknisten hankkeiden suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpitopalveluista – aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Aro Systems kuuluu Aro Yhtiöt -konserniin.

60 vuoden kokemuksella

Aro Yhtiöt- konsernin LVI-liiketoiminnot yhdistettiin Sähkö-Aroon 31.12.2013. Fuusion myötä Sähkö-Aron palveluvalikoima laajeni kattamaan asiakkaidemme tarpeet entistä paremmin. Tässä yhteydessä myös Sähkö-Aron nimi muuttui Aro Systems Oy:ksi, joka kuvaa paremmin laajentunutta palveluvalikoimaa, ja jolla on taustallaan 60-vuotiaan perheyrityksen kokemus talotekniikasta.

Kaikki talotekniikka yhdestä paikasta

Aro Systems on asiantuntija- ja palveluyhtiö, joka tarjoaa kaikkia talotekniikkapalveluja. Yhtiön palveluihin kuuluvat talotekniikan urakointipalvelut uudis- ja saneerauskohteissa sekä talotekniset huoltopalvelut. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli noin 65 miljoonaa euroa ja työllistämme yli 300 ammattilaista.

Visio

Visionamme on olla talotekniikan menestyvin ja arvostetuin yhteistyökumppani.

Toiminta-ajatus

Tuomme tekniikan taloon ja ylläpidämme sen.

arvot

Asiakaslähtöisyys

Katsomme asioita asiakkaan näkökulmasta ja näemme jokaisen työtehtävän osana kokonaisuutta. Selvitämme asiakkaan odotukset, sillä vain silloin voimme ylittää ne.

Kunnioitus ja luottamus

Meillä kunnioitus lähtee toisten kuuntelemisesta ja ymmärtämisestä. Kunnioituksesta syntyy luottamus, joka mahdollistaa avoimen keskustelun ja rakentavan kritiikin.

Tuloksellisuus

Tuotamme tuloksia asiakkaillemme, henkilökunnallemme ja omistajille. Taloudellisesti pyrimme tilanteeseen, jossa voimme kasvaa ja kehittyä, toimia hyvänä työnantajana ja kantaa yhteiskunnallisen vastuumme.

Yrittäjähenkisyys

Haluamme aina oppia uutta ja soveltaa sitä käytäntöön. Näin pystymme vastaamaan asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Tässä tarvitaan sisäistä yrittäjyyttä – panostamista omaan osaamiseen ja uskoa tulevaisuuteen.

Copyright 2017. Aro Systems Oy. All Rights Reserved.