^

Meiltä saat talotekniset urakointipalvelut uudis- ja saneerauskohteisiin, talotekniset huoltopalvelut sekä talotekniikkaan painottuvat korjausrakennushankkeet – Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

Voit tilata meiltä koko talotekniikkapaketin, jolloin hoidamme hankkeen suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon. Yhtä hyvin voimme toteuttaa osan suuresta projektista. Mikä vain palvelee tarpeitasi parhaiten.

Yli 400 ammattilaisen joukkueestamme löytyy juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokoonpano. Noudatamme toiminnassamme EFQM-laatukriteerejä, jotta työmme jälki on laadukasta ja pysymme aikataulussa. Panostamme myös vahvasti osaamisen ylläpitoon ja kehittämiseen.

talotekniikka

Tarjoamme kattavasti kaikki talotekniikkaratkaisut. Palvelutarjontamme kattaa kaikki LVI- ja sähkötekniset järjestelmät sekä aina asiakkaan tarpeen mukaisesti myös muut talotekniset ratkaisut.

Kaikki talotekniikka

Kokenut ja ammattitaitoinen joukkomme rientää avukseksi kaikissa taloteknisissä hankkeissa. Toteutamme projektit joustavasti erilaisilla urakkamuodoilla. Toteutusosaamisemme ja järjestelmätuntemuksemme ovat käytössänne tarvittaessa jo suunnitteluvaiheessa synnyttämässä parasta mahdollista kokonaisratkaisua. Tuomme talotekniikan yhtä lailla uudisrakennuksiin kuin saneerattaviin kohteisiin.

Toimitilat, asuntotuotanto ja erityiskohteet

Urakoimme toimistoissa, asuintaloissa, teollisuus- ja hotellikiinteistöissä sekä sairaaloissa, konserttisaleissa ja näyttelytiloissa. Toimitiloissa talotekniikan toimivuus vaikuttaa olennaisesti työviihtyvyyteen ja työtehoon. Erikoiskohteissa, kuten sairaaloissa tai arkistoissa, on osattava ottaa kiinteistön käytön erityispiirteet huomioon. Kattava kokemuksemme auttaa meitä viemään projektin päätökseen sovitun aikataulun ja budjetin mukaisesti.

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo rakennettiin keskeiselle paikalle Eduskuntataloa vastapäätä vuosien 2008-2011 aikana. Aro Systems Oy vastasi koko hankkeen sähkö-, tele- ja tietojärjestelmäurakasta. Aro Systemsin urakoima Musiikkitalon KNX-järjestelmä sai KNX Award -tunnustuspalkinnon vuonna 2012.

1411655238463 Lisää referenssejä >

Tornihotelli

Eläke-Fennia rakennuttaa 27-kerroksisen hotellin Tampereen keskustan tuntumaan. Aro Systems toteuttaa sähköurakan aliurakkana SRV:lle.
Urakka valmistuu syksyllä 2014.

IMG_0697 Lisää referenssejä >

Talotekniset LVIS-huoltopalvelut

Putkimies tai sähkömies apuun? Pienet asennus-, korjaus- ja huoltotyöt vaativat ketterästi reagoivaa kumppania. Ammattitaitoiset huoltoasentajamme ovat palveluksessasi niin Helsingin, Tampereen kuin Oulun seuduillakin. Autamme mielellämme myös järjestelmiesi kunnon kartoituksessa, jotta voimme yhdessä suunnitella niiden kehittämistä ja kunnossapitoa.

Sähköhuolto

– Sähköasennus- ja korjaustyöt
– Sähkölaitteistojen käytönjohtajuudet
– Sähköjärjestelmien kuntotutkimukset
– Lämpökuvaukset ja muuntamohuollot
– KNX-työt
– Lääkintätilamittaukset

LVI-huolto

– Putkistoasennus- ja korjaustyöt
– Ilmanvaihtolaitteiden asennus ja korjaustyöt
– Öljypoltinasennukset ja huollot
– Kaukolämpölaitteiden asennukset ja huollot
– Viemäreiden videokuvaukset
– Uima-allashuollot

Päivystyspalvelu 24/7

Voit ottaa yhteyttä päivystykseemme, josta saat avun äkilliseen vikatilanteeseen. Tavoitteena on ensin rajata vika, minimoida vahingot ja ehkäistä mahdolliset vaaratilanteet. Suuret korjaustoimet tehdään arkisin normaalina työaikana.

Klikkaa tästä yhteystietoihin

Näppärästi verkossa

Työn tilaaminen on mahdollista myös extranetissämme. Tilaus siirtyy sieltä hyvin varusteltuun huoltoautoomme, ja voit seurata työn etenemistä verkossa. Voit tietysti myös tehdä tilauksen puhelimella tai sähköpostilla.

Klikkaa tästä extranettiin

VVO

VVO kilpailutti kiinteistöjensä huoltotoimintoja valtakunnallisesti vuonna 2012. Aro sai kilpailutuksessa sopimuksen sähköhuollosta pääkaupunkiseudulla sekä LVI- ja sähköhuollosta Oulussa.

140324_ARO-web-img-referenssit-final_vvo Lisää referenssejä >

Copyright 2017. Aro Systems Oy. All Rights Reserved.